Telefon

(+47) 912 69 690

E-post

takentreprenor93.as@gmail.com

Facebook

Følg oss på Facebook

Beslag

Beslag

Vi er en pålitelig leverandør av beslagsarbeid med lang erfaring og ekspertise på området. Vårt dedikerte team av fagfolk er spesialisert i å utføre kvalitetsbeslag for en rekke ulike formål og byggtyper.

Beslag er avgjørende for å sikre tetthet, beskyttelse og estetikk i byggkonstruksjoner. Våre fagfolk har omfattende kunnskap om ulike materialer, teknikker og bransjestandarder for å sikre at beslagsarbeidet utføres med høy kvalitet og presisjon.

Vi tilbyr et bredt spekter av beslagstjenester, inkludert takbeslag, pipebeslag, vindusbeslag, balkongbeslag og mye mer. Uansett omfanget av prosjektet ditt, kan du stole på vår ekspertise for å levere skreddersydde beslagsløsninger som passer perfekt til din bygning.

Om bedriften

Vi setter stor pris på betydningen av et solid tak i enhver bygning, og derfor går vi langt for å sikre at våre kunder opplever 100% tilfredshet med vårt arbeid. Kundeservice er en kjernefaktor for oss, og vi legger stor vekt på å opprettholde en høy standard på dette området. Vi er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning, og håndtere eventuelle bekymringer du måtte ha.

Vi tilbyr våre tjenester til både private boliger, næringsbygg og offentlige prosjekter. Uansett størrelsen eller omfanget av prosjektet ditt, kan du stole på vår kompetanse og pålitelighet. Vi er stolte av å være lisensiert, forsikret og i samsvar med alle relevante byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder. Dette sikrer at arbeidet vårt utføres på en trygg og profesjonell måte, og at du kan ha full tillit til kvaliteten og påliteligheten av våre tjenester.

Har du noen spørsmål?

Send en henvendelse

Vi ønsker å være tilgjengelige for våre kunder og er mer enn villige til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi forstår at det kan oppstå behov for ytterligere informasjon eller avklaringer når det gjelder våre tjenester. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en samtale.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.