Telefon

(+47) 912 69 690

E-post

takentreprenor93.as@gmail.com

Facebook

Følg oss på Facebook

Blikkenslager

Blikkenslager

Vi er et dedikert team av erfarne blikkenslagere som spesialiserer oss på å jobbe med forskjellige metaller for å skape og reparere deler av bygninger. Med vår ekspertise og ferdigheter kan vi utføre et bredt spekter av oppgaver innen blikkenslagerfaget.

Blikkenslagerarbeid innebærer design, konstruksjon og installasjon av metallkomponenter som spiller en viktig rolle i å beskytte og forbedre bygningers funksjonalitet. Vi er erfarne i å håndtere ulike prosjekter, enten det dreier seg om takrenner, fasadebekledning, ventilasjonskanaler eller andre spesialiserte blikkenslagerprodukter.

Vi er stolte av å levere blikkenslagerarbeid av høy kvalitet som imøtekommer dine spesifikke behov og forventninger. Vi bruker kun materialer av beste kvalitet for å sikre pålitelighet og langvarig holdbarhet. Vårt team samarbeider tett med deg for å skape skreddersydde løsninger som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Om bedriften

Vi setter stor pris på betydningen av et solid tak i enhver bygning, og derfor går vi langt for å sikre at våre kunder opplever 100% tilfredshet med vårt arbeid. Kundeservice er en kjernefaktor for oss, og vi legger stor vekt på å opprettholde en høy standard på dette området. Vi er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning, og håndtere eventuelle bekymringer du måtte ha.

Vi tilbyr våre tjenester til både private boliger, næringsbygg og offentlige prosjekter. Uansett størrelsen eller omfanget av prosjektet ditt, kan du stole på vår kompetanse og pålitelighet. Vi er stolte av å være lisensiert, forsikret og i samsvar med alle relevante byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder. Dette sikrer at arbeidet vårt utføres på en trygg og profesjonell måte, og at du kan ha full tillit til kvaliteten og påliteligheten av våre tjenester.

Har du noen spørsmål?

Send en henvendelse

Vi ønsker å være tilgjengelige for våre kunder og er mer enn villige til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi forstår at det kan oppstå behov for ytterligere informasjon eller avklaringer når det gjelder våre tjenester. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en samtale.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.