Telefon

(+47) 912 69 690

E-post

takentreprenor93.as@gmail.com

Facebook

Følg oss på Facebook

Taktekker

Taktekker

Vi er en pålitelig og erfaren aktør som tilbyr omfattende tjenester innen taktekking. Vårt dedikerte team av taktekkere har ekspertisen som trengs for å håndtere alt fra mindre reparasjoner til komplette takinstallasjoner.

Vi forstår at taket er en av de viktigste komponentene i et bygg, og det er derfor vi legger stor vekt på kvalitet og pålitelighet i vårt arbeid. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til dine spesifikke behov, enten det er for privatboliger, næringsbygg eller offentlige prosjekter.

Våre tjenester omfatter alt fra valg av riktig takmateriale til installasjon, vedlikehold og reparasjon av taket. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og moderne teknikker for å sikre et solid og pålitelig tak som er i stand til å motstå vær og vind i mange år fremover.

Om bedriften

Vi setter stor pris på betydningen av et solid tak i enhver bygning, og derfor går vi langt for å sikre at våre kunder opplever 100% tilfredshet med vårt arbeid. Kundeservice er en kjernefaktor for oss, og vi legger stor vekt på å opprettholde en høy standard på dette området. Vi er alltid tilgjengelige for å besvare spørsmål, gi råd og veiledning, og håndtere eventuelle bekymringer du måtte ha.

Vi tilbyr våre tjenester til både private boliger, næringsbygg og offentlige prosjekter. Uansett størrelsen eller omfanget av prosjektet ditt, kan du stole på vår kompetanse og pålitelighet. Vi er stolte av å være lisensiert, forsikret og i samsvar med alle relevante byggeforskrifter og sikkerhetsstandarder. Dette sikrer at arbeidet vårt utføres på en trygg og profesjonell måte, og at du kan ha full tillit til kvaliteten og påliteligheten av våre tjenester.

Har du noen spørsmål?

Send en henvendelse

Vi ønsker å være tilgjengelige for våre kunder og er mer enn villige til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi forstår at det kan oppstå behov for ytterligere informasjon eller avklaringer når det gjelder våre tjenester. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en samtale.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.