Telefon

(+47) 912 69 690

E-post

takentreprenor93.as@gmail.com

Facebook

Følg oss på Facebook

Om oss

Vil du vite mer om oss?

Hadeland Takentreprenør AS

Vi er dedikerte til å utføre en tilfredsstillende jobb og står alltid tilgjengelige for våre kunder. Vår prioritet er å levere god kundeservice og sikre at våre kunder er fornøyde. Vi tilbyr våre tjenester til alle typer bygg, enten det er for privatpersoner, næringsliv eller offentlige borettslag.

Vi er stolte av våre konkurransedyktige priser og utmerkede betingelser som vi tilbyr til alle våre kunder. Kvalitet er en viktig verdi for oss, og vi legger stor vekt på at våre oppdrag utføres med grundighet og presisjon. Vårt mål er at våre kunder skal være 100% fornøyde med resultatet av vårt arbeid.

Vårt fagområde omfatter tak- og blikkenslagerarbeid, og vi betjener områder som Hadeland, Oslo, Lillestrøm, Hønefoss og omegn. Vi har et dedikert team på 12 ansatte som alle er kvalitetsbevisste og har kompetanse innen sine fagområder.

Hvem samarbeider vi med?

Våre samarbeidspartnere

 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :

Kvalitet og service i fokus

Som en samarbeidspartner med Byggmakker Taksjekk har vi et solid nettverk og tilgang til ressurser som gir oss muligheten til å levere enda bedre tjenester til våre kunder. Vi er stolte av dette samarbeidet og ser frem til å kunne dra nytte av Byggmakkers ekspertise og kvalitetsstandarder.

Enten du trenger hjelp med tak- og blikkenslagerarbeid eller ønsker en grundig taksjekk, kan du stole på at vi er den pålitelige partneren som vil levere kvalitet og god service. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og oppgaver, og oppdag hvorfor våre kunder er fornøyde med våre tjenester.

Kundenes tilbakemeldinger

Se hva de sier om oss

Erlend Hansen
Les mer
Strøkent utført arbeid! Dokumenterte jobben underveis med bilder, og sørger for tilbakemelding under jobbutførelsen! Meget hyggelig arbeider også! Anbefales på det varmeste!
Tom Bjørnerud
Les mer
Jobben ble avtalt på forhånd og ble utført slik vi ble enige om og til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde og kan trygt anbefale Hadeland Takentreprenør til de som skulle trenge blikkenslagere! Takk til de hyggelige gutta for en god jobb.
Jon Paldan
Les mer
Skiftet tak på min bolig. Pålitelige håndverkere som også ga god informasjon under arbeidet. Kan anbefales både når det gjelder pris og utført arbeid.
Alida E
Les mer
Hadeland Takentrepenør AS er: et veldig bra og profesjonelt Taktekker firma. Pålitelig og grundig utførelse av taktekker oppdrag hos meg -kan anbefales!
Harald Jensen
Les mer
Kommer presis som avtalt, både til befaring og utføring av jobben. Faktura som stemmer med prisoverslaget, og ingen overraskelser. Hyggelige og effektive medarbeidere, godt utført arbeid, og en pålitelig eier. Firmaet anbefales!
Previous
Next

Har du noen spørsmål?

Send en henvendelse

Vi ønsker å være tilgjengelige for våre kunder og er mer enn villige til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi forstår at det kan oppstå behov for ytterligere informasjon eller avklaringer når det gjelder våre tjenester. Derfor oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for en samtale.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.